Siirry sisältöön

Yrityksen missio, visio ja arvot

Yrityksen missio

MT Automation Oy on määritellyt missionsa (= yrityksen olemassaolon perusta) seuraavasti:

missio

MT Automationin missio on tehdä automaatiosta arkipäivää. Varmistamme kiinteistöjen terveen elinkaaren tuomalla automaation mukaan jo rakennusvaiheeseen. Olemme tiivistäneet missiomme muotoon:

”Automaatiosta arkipäivää”

Yrityksen visio

MT Automationin visio liittyy läheisesti yrityksessä määriteltyyn missioon. Nöyrän työasenteen ja maanläheisen toimintatavan kautta MT Automation Oy:n visio on olla rakennusalan suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on positiivisesti ravistelemalla uudistaa koko toimialaa.

visio

Rakennusalaa ravistava ja uudistava toimija, joka on automaatioratkaisujen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Aktiivisen tuotekehityksen kautta olemme alan merkittävin toimija Itä-Suomessa.

Yrityksen arvot

MT Automation Oy:n arvoiksi on määritelty työturvallisuus, siisteys, tuottavuus, laatu ja asiakastyytyväisyys. Arvot näkyvät yrityksen päivittäisessä toiminnassa ja henkilöstö on niihin sitoutunut. Yrityksen palkkamallikin tukee arvoja - henkilöstön tulospalkkio määräytyy sen mukaan, miten hyvin henkilö on toteuttanut yrityksen arvoja edellisellä tarkastelujaksolla.

TYÖTURVALLISUUS

Terveenä kotiin!

SIISTEYS

Puhdas työpiste takaa laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen.

LAATU

Käytämme vain parhaita materiaaleja ja näin saamme parhaat tuotteet.

TUOTTAVUUS

Kaikki tuotteemme ja palvelumme takaavat asiakkaalle toimivan työprosessin.

ASIAKAS-
TYYTYVÄISYYS

Tyytyväinen asiakas on palaava asiakas. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin tuotteiden kuin palveluiden osalta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

MT Automation Oy

Osmajoentie 37 A 2, 78200 Varkaus
info@mtautomation.fi
Y-Tunnus: 2786777-1

Automaatiotyöt

Sähkötyöt / Nosturitarkastukset

Vieritä ylös