Siirry sisältöön

Carel-automaatio ja Boss-valvomoympäristö

Carelin ohjelmoitavat logiikat mahdollistavat monipuolisten ohjelmistojen kehittämisen. Näiden ohjelmistojen avulla asiakkaamme voivat hallita erilaisia laitteita ja järjestelmiä tehokkaasti ja joustavasti. Ohjelmistoilla on kyky sopeutua erilaisiin käyttötarpeisiin, mikä tekee niistä ihanteellisia monipuolisissa sovelluksissa.

Tarvittaessa luomme ohjelmalle valvomoympäristön. Valvomoympäristö on suunniteltu tukemaan ohjelmistojen tehokasta toimintaa, ja se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden valvoa ja hallita laitteita reaaliaikaisesti. Turvallinen OpenVPN-yhteys varmistaa, että laitteistoon ja valvomoon pääsevät vain oikeutetut käyttäjät. Valvomo toimii selaimella, ja skaalautuu hyvin puhelimeen, tabletille ja tietokoneelle.

Lisäksi ohjelmistojen ja grafiikan päivittäminen on tehty helpoksi ja turvalliseksi OpenVPN-yhteyden kautta. Ohjelmoijat voivat päivittää ohjelmistot vaivattomasti varmistaakseen, että käytössä on aina uusimmat ominaisuudet ja parannukset. Tämä takaa järjestelmän luotettavuuden ja suorituskyvyn pitkällä aikavälillä.

carel-automaatio

Hälytykset kätevästi puhelimeen

Boss-valvomoon integroitu Telegram-botti tarjoaa tehokkaan ja kätevän tavan tiedottaa valvomon tilasta ja hälytyksistä. Telegram-sovelluksen avulla voidaan luoda ryhmiä, joihin halukkaat jäsenet kutsutaan.

Huollosta vastaavat henkilöt voivat siis vastaanottaa hälytykset ja muuta ajantasaista tietoa valvomon tilasta suoraan Telegram-sovellukseen. Tämä lisää joustavuutta ja mahdollistaa valvomon tehokkaan seurannan myös etänä. Lisäksi Telegramin ryhmäominaisuus tarjoaa kätevän tavan organisoitua ja varmistaa, että kaikki relevantit henkilöt saavat tarvittavat tiedot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

halytykset puhelimeen

MT Automation Oy

Osmajoentie 37 A 2, 78200 Varkaus
info@mtautomation.fi
Y-Tunnus: 2786777-1

Automaatiotyöt

Sähkötyöt / Nosturitarkastukset

Vieritä ylös